Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, October 31, 2009

Makan-Makan

Bismillah...

salam semua...dah berapa hari dah umie x update blog ni..kesiannya dia tau...
ok..bagi memulakan update blog pada mlm ni, umie start kan dengan n3 makan-makan lah yer...

hari isnin minggu lepas...umie ngan mr. hubby g wat terapi...tau x terapi apa yang umie maksudkan tu...terapi umie adalah xlain dan x bukan MAKAN....umie suka makan...kalu umie ada masalah dikit mesti umie akan cari makanan....dan makan....

So, balik je mr. hubby dari Intan Bukit Kiara...sb minggu lepas mr. hubby berkursus kat sana..dia naik motor then umie drive sorang-sorang ke ofis...umie dan mr. hubby pun gerak ke Jusco Seri Kembangan...tu je la Jusco yang paling dekat..kalu ikutkan umie dah minta kebenaran kat mr. hubby nak singgah Pizza Hut Alamanda dan tapau je..tp dia kata tunggu dia balik je...



gambar ni umie ambik time tengah tunggu mr. hubby g solat. Mr. hubby soh umie jalan-jalan tp umie duduk je kat situ sambil perhatikan gelagat org....


ni pulak muka org yang tengah kelaparan


1st yang dia hidangkan..sup ni...sedap.....

umie order spagetti ni..sb dah lama x makan..



ni pulak mr. hubby yang order..sedap gak..ranggup.....ni pizza yang baru tu..entah apa namanya..umie pun x ingat..ada udang dan conflake kot kalu x silap la...

dulu..time tengah menjadi tunangan org.. umie dan mr. hubby selalu g makan kat pizza hut Maju junction..kat situ je la tempat yang kitaorg pegi makan dan berteman kan kawan umie iaitu Nazirah...dia ni..mana-mana umie pegi, umie akan ajak dia..segala makan minum umie akan tanggung...biasala kan...kalu keluar berdua tu mesti ada org ketiga..then utk mengelakkan apa2 perkara x elok..dan fitnah dari org..so Nazirah ni la jadi peneman umie...

Thanks nazirah sb selalu teman kan kak umie...sampai la umie wat majlis kat Batu Pahat pun dia sanggup ambik cuti dan temankan family umie....insyaAllah..kalu ada rezeki nanti..boleh la ikut kak umie balik Sarawak lak yer...




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...