Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, October 24, 2009

Hari Sabtu ku....

Bismillah....

Seperti biasa..umie dan mr. hubby akan bersarapan di luar pada hri sabtu gini...seminggu penat bekerja so..hari sabtunya pulak nak bersarapan di luar la...umie dan mr.hubby g bersarapan di kedai mamak maulana serdang...sebenarnya umie ni xla layan makanan mamak ni....disebabkan nasi lemak yang umie makan ni sedap dan org Melayu yang wat so..tu sbnya umie leh makan...kalu mr. hubby apa-apa dia boleh bedal je..x memilih je..asalkan HALAL....hehhehe

Then lepas sarapan..we all g cuci kereta kat Sri Kembangan lak..tempat biasa kitaorg cuci..tau je la mcm umie ni dok rumah flat..so kalu nak cuci kereta tu susah la sikit...so kena la antar kat kedai dan bayar rm8 je...

Habis je cuci kereta..kereta pun dah berkilat....apalagi g la berjalan-jalan ke kajang..ingat nak g Tesco dulu then memandangkan dah sampai ke Metro Point then singgah situ dulu...jalan-jalan..then kat luar Metro point lak ada kedai jual brg Bakery so..singgah then beli bahan nak wat something...singgah Mydin...bukan ada beli brg sgt pun..saje-je nak jenjalan..hahaha...boleh gitu...?? keluar je daMydin tu..umie pun cakap ngan mr. hubby, umie malas nak g Tesco sb mcm xda pa je nak beli then terus je balik Putrajaya....

Balik Putrajaya umie singgah lak CNI..nak beli barang keperluan sendiri..biasala...tiap-tiap bulan kena beli barang sendiri je....shampoo, shower,ubat gigi, fire sens, pencuci muka, foundation dan sebagainya la...umie segala untuk tubuh umie semua guna CNI...walaupun harga pun boleh tahan...tp produknya xla habis dalam 1 bulan pakai...tp kalu shampoo, shower dan ubat gigi tu memang tiap-tiap bulan..kalu habis kena beli...umie dah serasi dengan produknyer...

umie dan mr. hubby ni pantang tengok mydin..kalu nampak mydin mesti singgah...biasanya kalu masuk mydin selalunya beli air soya je je..hehhehe....air kotak soya ni kena ada dalam peti...kalu xda mcm x lengkap la barang dalam peti tu..hehehe..dah bis beli barang then terus je balik rumah...lagi pun mydin ni kat Presint 15 then rumah umie lak Presint 14...dokat jo....hehehhe

so..setakat ni je lah dulu pagi sabtu umie hari ni....kali ni xda gambar tau..ni pun google je kat internet..sb hp umie tertinggal kat rumah...nak guna camera hp 1 lagi tu x brapa nak canggih...so..xdala gambar.....





Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...