Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, October 31, 2009

Big Apple

Bismillah....

Sejak dah kawin dan berdua lebih baik ni..umie jarang dah keluar bersama teman-teman ofis...umie biasanya akan keluar bersama mr. hubby je..nasib baik la mr. hubby ni ikut je umie nak wat apa2..nak g mana..dia layan je sb apa..isteri dia ni jarang nak keluar dengan org lain...biasalah kan...dah jadi isteri org ni pergerakan terbatas la sikit...tp alhamdulillah..umie still lagi boleh mengikut rentak mr. hubby walaupun dia begitu....dan umie tetap bersyukur..alhamdulillah....
Hari Jumaat lepas, time waktu rehat tengahari umie dan kak ain g jalan-jalan ke Alamanda...untuk pengetahuan u all...umie dah minta kebenaran nak keluar dari mr. hubby ni awal sehari..so hari khamis tu umie dah usha-usha dengan mr. hubby umie nak kuar..padahal xtau lagi keputusan nak keluar ke x hari jumaat tu dan dengan siapa...so umie prepare je la nama-nama yang biasa umie keluar....seperti kak ain, ct zakiah, shidah, gaya dan zue...tp malangnya Jumaat ri tu..umie dan kak ain je yang boleh g..shidah lak kata nak rehat je kat ofis...dak zue, ct dan gaya lak g 7E Presint 9 sb nak survey iklan rumah dan bilik kosong...so apalagi..umie dan kak ain terjah la Alamanda...
Alamanda time gini pun penuh...pada dasarnya umie nak g makan MCD then kak ain lak kata kenyang so..1st tempat we all pegi adalah Big Apple...mula-mula nak tapau je then umie kata better makan je kat sini dulu...then 3 donut lagi umie tapau utk mr. hubby....mr. hubby suka donut duren..so umie beli la untuk dia...


then umie dan kak ain pulak makan donut ni..entah apa la nama donut ni pun umie x ingat..makan je la..asal sedap je....sorilah yer..gambar tuannya lak lupa nak ambik...tp ambik gambar donut je...hahhahaha
nasib baik la dah makan donut ni kat Big Apple....kalu x kelaparan la umie balik ofis..jalan-jalan kat Alamanda kejap je sb xtau nak g mana...tu pun x sampai 1 jam kat sana...umie dan kak ain dah balik..ingat nak tapau lak MCD tp masyaAllah...ramai giler org kat sana...last2 umie balik je la...masih teringat2 lagi MCD kat kepala umie ni...tp x g makan lagi...ada sesiapa yang nak delivery Mc Chicken untuk umie x??????????????



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...