Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, October 27, 2009

beralih angin part 3

Bismillah...

ha...sudah..dah part 3 dah n3 ni...tp n3 nyer pendek-pendek je..saje je umie ni yer....
alhamdulillah...baru hari ni umie dapat keputusan yang sebetulnya...now umie akan di kekal kan di cawangan sekarang ni tp di unit yang berlainan iaitu Unit Latihan...

Di unit ni nanti umie akan wat kerja seperti tolong menyediakan surat-surat untuk kursus...cari org nak g berkursus..dengan kata lainnyer..segala bagai kursus la yang unit umie sediakan...now umie ada pegawai N41(kontark) dalam unit umie ni ada 3 org je..Pn Rohana, shidah dan umie la...saper lagi...

kalu time kat Unit Perjawatan dulu umie wat master listing perjawatan dan dah 3 tahun dok kat unit tu..umie pun minta tukar ke unit lain..biar umie balajar benda lain la pulak...sementara otak masih fresh ni..karang kalu otak dah tepu..mau nyer 2 3 kali org ajar baru nak faham...hahahhahaa

so last sekali...umie nak ucapkan terima kasih pada kak ain, gaya, ct zakiah sb sudi lepas kan umie tukar ke unit lain...so now..taiko untuk master listing perjawatan sekarang ni adalah kak ain..umie harap u all enjoy la wat kerja tu yer...enjoy seperti umie wat kerja tu selama 3 tahun..dah cukup 3 tahun nanti..tukar unit lain then tukar jabatan/kementerian lain la pulak yer....hehhehehe




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...